back to top

Overwatch 2 zasjeo je na tron kao najgora igra na Steamu

OBJAVLJENO

Blizzard je već prije najavio dolazak svojih igara na Steam, prvi naslov u nizu je Overwatch 2. Blizzard je povodom toga dodao nove misije, novog heroja i naravno nove skinove u sklopu eventa pod nazivom Overwatch 2: Invasion. Taj bundle će vas koštati 15 eura. No, uzalud vam trud Blizzard, pozitivnih recenzija je malo.

U trenutku pisanja ovog članka, Overwatch 2 igra na desetke tisuća igrača. Nećemo se lagati to su jako dobre brojke. No, kada pogledate recenzije, shvatite da je igra igračima jako loša. Overwatch 2 je u samo četiri dana, otkada je na Steamu, skupio 111,806 recenzija. Samo 9% njih je pozitivno, a to naravno igri daje najgori mogući status, “Overwhelmingly Negative”. Iako igra ima dobru igranost, ona je najgora igra na Stemu. Takvu vrstu titule Blizzard sigurno nije priželjkivao.

Druga najgora igra na Steamu je Flatout 3: Chaos & Destruction, koja ima 15% pozitivnih ocjena, s obzirom na to da Overwatch 2 ima samo 9%, mislim da će taj naslov još dugo biti najgori na Steam platformi. Nakon čitanja nekih recenzija jasno se vidi da igrači ne prozivaju samo igru, već i Blizzard. Najviše zbog činjenice da će Blizzard uskoro postati Microsoftov, ali i zbog seksualnih zlostavljanja unutar kompanije.

Nažalost, Overwatch 2 uopće nije toliko loša igra. Igrači su sada počeli pisati negativne recenzije samo kako bi dobili što veći broj lajkova, te misle da time ispadaju smiješni. Grozan je to trend današnjih generacija. Kada bi Overwatch 2 usporedili s Gollumom, čak i on ima bolje recenzije od ove igre. Naravno da to nije realno i da je Overwatch 2 daleko bolja igra od Golluma. Tužno je što su igrači napravili ovoj igri.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.