back to top

Overwatch 2 izgubio PvE

OBJAVLJENO

Blizzard je odlučio otpustiti ekipu koja je radila na PvE sustavu unutar Overwatch 2. Iako ovo i dalje nije službeno potvrđeno od strane Blizzarda, vjerujemo Jasonu Schreiereru koji tvrdi da je situacija takva. Prisjetimo se kako je Overwatch 2 prošle godine umjesto obećane PvE kampanje dobio tek nekoliko manjih misija. Sve su bile slične, a igrači su se ponovno žalili. Blizzard je htio dodatno zaraditi pa je iste naplaćivao 15 eura. S druge strane imali smo bijesne igrače koji su namjerno bojkotirali Blizzardov mini projekt.

Danas pišemo kako Overwatch 2 izgleda gubi svoje PvE misije zbog slabe predstave koju su imale. Samim time, Blizzard je otpustio PvE tim i odustali su od bilo kakvih budućih PvE sadržaja za Overwatch 2. Vjerujem kako će većina fanova tvrditi da Overwatch 2 nikada nije ni trebao imati fokus na PvE, nego da je odmah trebao sve snage usmjeriti ka PvP sadržaju koji ih je proslavio. No, ono o čemu sa sigurnošću možemo pričati je pad Overwatcha. Naslova koji je nekada bio u top 5 najpopularnijih multiplayer igara, a danas jedva ulazi na listu kao što su “najaktivnije” pucačine na Steamu.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.