back to top

Ove srijede Xbox ima novu prezentaciju igara

OBJAVLJENO

Xbox će sutra prezentirati nekoliko novih naslova koji dolaze na Xbox, PC ili na Game Pass. No, to nisu igre iz njihove produkcije, već iz Nexona, Electronic Artsa, Capcoma, te nekolicine drugih izdavačkih kuća. Prezentacija će se zvati Xbox Partner Preview, a moći ćete ju gledati na YouTubeu ili Twitchu od 19:00h. Iz Xboxa poručuju kako predstavljanje igara ne bi trebalo biti predugo, možete očekivati sadržaj u trajanju od nekih 30-ak minuta.

Već su poznata tri naslova, koji nose najčudnije nazive ikada. Riječ je o Tales of Kenzera: Zau, Kunitsu-Gami: Path of the Goddess i The First Berserker: Khazan. Vidite da sam bio upravu kada sam rekao da su to najčudniji nazivi igara ikad. Sve u svemu prošli Xbox Partner Preview nam je prikazao nekoliko zanimljivih naslova. Naravno onaj koji je svima ostao u sjećanju je Metal Gear Solid: Snake Eater Delta, dok smo mogli vidjeti još i Manor Lords i Still Wakes the Deep. Ovogodišnja prezentacija bi mogla biti zanimljiva upravo zbog Kunitsu-Gami: Pathe of the Goddess. Naime, riječ je o Capcomovom naslovu o kojem ništa nismo čuli osam mjeseci.

POVEZANO

Nintendo prikazao novu jezivu igru – Emio

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.