back to top

Ovako izgleda The Crew Motorfest Year 2

OBJAVLJENO

Ubisoft Forward prezentacija nam je predstavila planove koje Ubisoft ima za The Crew Motorfest. Riječ je o Year 2 koja se zove Chase Squad, a sve nam je prezentirano u traileru. Naravno s obzirom na to da je riječ o The Crew naslovu, Chase Squad će sadržavati mnoštvo novih automobila, novih playlista i novi havajski otok za istraživanje. Za sada smo dobili samo nekakvu vrstu prvog pogleda, dok ćemo u rujnu ove godine dobiti potpunu prezentaciju Chase Squada.

Podsjetimo se malo kako je izgledao The Crew Motorfest Year 1. Naime, uključivao je 25 automobila, a oni su bili raspoređeni tako da su igrači odmah dobili 3 automobila, te su svakog mjeseca došla po 2. Iako ova informacija nema veze s Chase Squadu, treba ju svakako navesti. Nedavno je na X profilu Ubisoft najavio kako će u The Crew Motorfest dodati Abarth, Alfa Romeo i Lancu. Ove marke možete očekivati 12. lipnja, odnosno sutra! Nadalje, 3. srpnja 2024. godine nas očekuje još jedan update koji će u Motorfest donijeti nove besplatne playliste.

Sve u svemu, izgledno je kako Ubisoft želi samo napredovati s ovim naslovom, te im je plan dugoročno zadržavanje igrača.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.