back to top

Ovako izgleda igra u kojoj su likovi Funko figurice

OBJAVLJENO

10:10 Games je studio kojeg su osnovali bivši članovi TT Gamesa, studija koji je poznat po LEGO igrama. 10:10 Games je po uzoru na takve igre odlučio napraviti svoju samo što ćemo umjesto LEGO likova imati priliku igrati kao Funko figurice. Za sve koji ne znaju Funko je popularna linija proizvoda koji predstavljaju popularne likove samo što imaju velike glave (bobble head). Znamo da će igra biti dostupna za PC i konzole, a danas smo dobili prvi trailer u kojem možemo vidjeti što nas to sve očekuje u Funko Fusionu.

Bit će ovo akcijska avantura koju ćemo moći igrati s tri prijatelja, odnosno u grupi od četvero. Takve igre su uvijek jako zabavne, pogotovo ako je ekipa dobra. Likovi s kojima ćemo imati priliku igrat će biti vezani za Jurassic World, Back to the Future, The Umbrella Academy, The Thing, Child’s Play 2, Masters of The Universe i još jako puno drugih filmova, serija i igara. Gameplay će se sastojati od istraživanja, rješavanja zagonetki, napucavanja, udaranja i vjerojatno vožnje i letenja iako još nije potvrđeno. Trailer također prikazuje humor koji je specifičan za LEGO igre.

Funko Fusion dolazi negdje u 2024. godini, a igra se čini kao jako zabavna, te jedva čekamo njen izlazak.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.