back to top

Ovako izgleda gameplay u UFC 5

OBJAVLJENO

Već svi znamo da će UFC 5 biti pokretan od strane Frostbite enginea i da mu upravo on pridodaje njegovoj realističnosti. Jučer smo dobili trailer koji nas upoznaje s gameplayom i ostalim novostima u UFC 5. Za početak grafika igre je jako poboljšana upravo zbog Frostbite enginea. Prikaz boraca i okoliša nikada nije bio realni ni detaljniji.

Real Impact System dodaje posjekotine, rane, modrice i natečenost na lica boraca u UFC 5. Zbog njega sada sudac može pozvati doktora u oktogon koji zatim određuje možete li nastaviti borbu ili ne. Developeri također napominju da će sustav štete koju vam drugi borac nanosi tijekom borbe isto popravljen. Naime sada morate paziti na vaše rane, posjekotine ili ozljede koje ste zadobili u oktogonu. Ako previše puta primite udarac u isto mjesto završit ćete nokautirani. Isto vrijedi i za ozljedu noge, koja će sada utjecati na našu pokretnost za vrijeme borbe.

Seamless Submissions je sustav koji je totalno promijenio hrvanje u UFC igrama. Svi prijašnji igrači bilo kojeg UFC naslova znaju kako je za gušenje uvijek bila potrebna nekakva mini igra. UFC 5 ne želi prekide za vrijeme gameplaya, a fanovi su uzbuđeni za ovaj novi segment igre.

Cinematic Replay će ići na živce mnogim igračima ako igrate zajedno na jednom TV-u. Jer svi imamo tog jednog prijatelja koji mora pogledati svoj replay nokauta i nabijati vam to na nos. Replay će biti jako detaljni, pa ćemo tako vidjeti pomjeranje obraza i kapljica znoja.

Kod online mečeva sada možete završiti s drawom, što je pošteno i nešto što se dugo čekalo. Game modova bi trebalo biti dosta, među njima najzanimljivije zvuči Fight Week. Fight Week bi nas trebao staviti na UFC Fight Card gdje se možemo kladiti ili odrađivati posebne izazove za coinse. Career Mood se čini istim kao i prošle godine, no za to moramo sačekati izlazak igre. Valentina Shevchenko će također biti dio Career Moda, te će biti jedan od NPC-jeva.

Za kraj, ako pre-orderate igru dobivate ju tri dana ranije, a deluxe edition vam daje tri legendarna borca. Riječ je o Muhammed Aliju, Mike Tysonu i Fedoru Emelianenku. UFC 5 nam dolazi 27.10.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.