back to top

Ova kineska igra izgleda kao dijete Sekira i Ghost of Tsushime

OBJAVLJENO

Prije nekoliko dana je Project: The Perceiver dobio svoj debitantski trailer. Trailer je došao niotkuda, a ova kineska igra ima otvoreni svijet i naravno akcijska je. Kada gledamo igru, njen nas stil podsjeća na Ghost of Tsushimu dok borba s mačevima izgleda da je rađena po uzoru na Sekira.

Sedmominutni trailer je pokazao dosta toga, ali povrh svega prekrasan je. Ima nekoliko scena koje izgledaju filmski, a možemo reći da je trailer stvarno besprijekoran. Zvuk sudaranja mačeva i prirode je jako dobar, a možemo vidjeti kao ćemo imati nekoliko različitih regija. Nažalost datum ili barem okvirno vrijeme izlaska još nije poznato.

Nakon Black Myth Wukong i Wo Long: Fallen Dynasty, možemo reći da idućih nekoliko godina moramo rezervirati za sve nadolazeće kineske akcijske igre. Project: The Perceiver će se pridružiti gore navedenim igrama, a mi se radujemo što ćemo zaigrati sve njih i to nadamo se uskoro.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.