back to top

Outer Banks Season 4 je službeno završena!

OBJAVLJENO

Outer Banks Season 4 je službeno završena, ali datum izlaska iste nam nije poznat. Ono što smo dobili je kratki video, sada nam već dobro poznate glumačke postave, koja objavljuje kako je snimanje serije završeno. Naravno, svi su jako uzbuđeni, zadovoljni su kako je serija ispala i nadaju se kako će se i nama svidjeti.

Outer Banks je Netflixova serija koja je vrlo zanimljiva, a radnja je bazirana na potrazi za blagom. Iako su svi mislili kako će treća sezona biti posljednja, zadnja epizoda te sezone dokazala nam je suprotno. Po uzoru na prve tri sezone ove serije, vjerujem kako će cijela sezona biti bazirana oko jedne avanture, a na kraju ćemo dobiti sretan ili tužan završetak. Naravno nije isključena ni opcija da dobijemo petu sezonu, no onda se postavlja pitanje je li to sada već pretjerivanje?

Iako nismo dobili službeni datum premijere Outer Banks Season 4, vjerujem kako seriju možemo očekivati u rujnu ili listopadu ove godine.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.