back to top

Outbound je nadolazeća open-world avantura

OBJAVLJENO

Outbound je open-world avantura u kojoj ćemo istraživati predivan svijet u našem kamperu. Igra će imati prisutne elemente gradnje i uređivanja kao i još mnogo drugih elemenata specifičnih za open-world istraživačke igre. Priča prati čovjeka koji je umoran od rada u uredu i želi upoznati svijet. Putuje svojim kamperom, istražuje okolinu i živi izvan sistema.

Outbound je smješten u bliskoj budućnosti gdje našu avanturu započinjemo s praznim kamperom, koji inače jako liči na kultni VW model ovog kampera, a kroz igru ga uredimo tako da izgleda kao prava pokretna baza. Igra nas ne tjera da išta radimo brzo, gradnja, istraživanje i sve ostalo radimo svojim tempom. Osim navedenog, u Outboundu možemo skupljati materijale, praviti stvari, automatizirati i nadograđivati naš kamper.

Jedan od glavnih ciljeva igre je usavršavanje tehnologije kojom možemo opskrbljivati sebe za vrijeme našeg putovanja. Naš plan ostvarivanja morat ćemo prilagođavati okruženju i promjenjivim vremenskim uvjetima. Outbound možete staviti na Steamovu listu želja već sada, no datum izlaska nije poznat.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.