back to top

Once Human privukao više od 120 000 igrača na dan izlaska

OBJAVLJENO

Once Human puca na visoko, a dokaz tomu su brojke koje igra ostvaruje. U utorak je diljem svijeta lansirana dugo iščekivana igra Once Human iza koje stoji Starry Studios. Riječ je o besplatnoj postapokaliptičnoj kooperativnoj pucačini otvorenog svijeta koja je napravila impresivan debi, privukavši zajednicu od 120 000 igrača. Once Human je ovaj broj igrača na Steamu privukao u samo jednom danu.

Prema SteamDB-u Once Human je postigao značajnu prekretnicu dosegnuvši najveći broj istodobnih igrača (123 957) za vrijeme pisanja ovog članka. Ove impresivne brojke ukazuju na veliki početni interes za co-op pucačinom budući da je naslovu trebalo samo jedan dan da dođe do iste. Ako možda ne znate, Once Human je igra koja je smještena u izmišljeni svijet poznat kao Stardust. U njemu su čovječanstvo, životinje i biljke pogođeni infekcijom, a igrači moraju krenuti na putovanje kojim će spasiti svijet. Cilj igre je otkriti istinu, no to će biti dugotrajan proces u kojem igrači moraju preživjeti u divljini, te se moraju sukobiti s nekim od najopasnijih čudovišta. Naravno, zanimljiv sustav oružja i uspostavljanja svog teritorija je također prisutan.

Once Human je tek započeo svoje putovanje, a programeri koji stoje iza ovog naslova su već najavili novi uzbudljivi sadržaj. Predstaviti će Manibus i Evolution’s Call u srpnju, čime će igračima ponuditi nove avanture i izazove. Iščekivanje se nastavlja s lansiranjem novog PvP scenarija u rujnu, nakon čega slijede novi PvE sadržaji. Kada sve zbrojimo i oduzmemo, Once Human se čini kao vrlo dobar free-to-play naslov, barem za sada.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.