back to top

Oglasio se developer koji radi na Unrecord – ultra realističnoj FPS igri

OBJAVLJENO

Prije par dana na internetu je počela kružiti snimka ultra realističnog FPS-u pod nazivom Unrecord. Uz to sve, developer je koristio bodycam tako da izgleda još realnije. Jako puno ljudi se oglasilo povodom ovoga i optužilo developera da laže i kako je Unrecord zapravo puno snimki iz stvarnog života.

Vjerojatno je razlog takvih mišljenja podrhtavanje kamere i kutevi snimanja. Ako ste gledali video i odlučili ga zaustaviti u bilo kojem trenutku možete vidjeti mutne teksture, što naravno razlikuje igre od stvarnog života, ali developeri su se odlučili oglasiti putem društvenih mreža.

Ova objava zapravo odbacuje sve optužbe koje je igra dobila o lažiranju svog gameplaya. Developeri su jako ponosni što je toliki broj igrača pomislio kako ovo nije stvarno, i neću vas lagati ja sam jedan od tih ljudi. Poručuju nam kako im je ipak u fokusu sami gameplay Unrecorda. S obzirom na to da se u videu jasno vidi kako koriste Unreal Engine 5 ovdje nema priče o nekakvoj prevari.

Unrecord je uznemirujuće realna igra koja izlazi samo za PC, iako developeri nisu odbacili mogućnost izlaska na konzole.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.