back to top

Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2

OBJAVLJENO

Counter Strike 2 dobio je novo veliko ažuriranje koje donosi do sada ne viđene stvari u Counter Strike. Po prvi puta igrači mogu legalno i dozvoljno iznajmiti skin, a naravno tu su i promjene mapa i ekonomije.

Najveća promjena odnosno novotarija je mogućnost da iznajmite skinove iz Kilowatt kutije. Za sada je ograničeno samo na jednu kutiju no s vremenom će svaka nova kutija imati tu mogućnost. Igraču je i dalje potreban ključ koji stoji oko 2.5 eura, a skinove iz kutije će dobiti na 7 dana.

Najam skinova odnosi se na sve skinove iz kutije osim na noževe i rukavice. Njih nećete dobiti jer ipak je riječ o iznimno skupim i vrijednim predmetima. Tijekom korištenja iznajmljenih skinova njihovo modificiranje nije moguće npr. dodavanje naljepnica, oznaka imena i sličnog. Po isteku vremena najma u vašem loadoutu skinovi će biti zamijenjeni za bazne verzije pušaka.

Umjesto da izbace Vertigo iz profesionalne upotrebe oni su ga odlučili prepraviti. Od sada više nepostoji connect između elevatora i back A sitea. Otvoren je zato prolaz između elevatora i scaffoldinga. Novi catwalk donosi nove boost pozicije na A siteu što kada sagledamo sve promjene otvara puno novih mogućnosti oko tome kako će se A braniti, ali i napadati što od strane terorista što od strance CT igrača u retake fazi.

Od ostalih promjena dobili smo smanjenje cijena na CT strani po pitanju M4A4 koji umjesto dosadašnjih 3100$ košta 3000$. Smanjen je iznos koji će T igrači dobiti u slučaju da su postavili C4, ali je ona ipak deaktivirana. Iznos više neće biti 800$ već 600$. Incendiary odnosno CT molotov je sada jeftiniiji za 100$, ali je smanjen njegov obujam i vrijeme trajanja.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D