back to top

Od 22.02. u Hrvatsku poštu dolaze markice s PlayStation likovima

OBJAVLJENO

Nova suradnja za PlayStation na području Hrvatske vezana je uz Hrvatsku poštu i markice. Neočekivano ako pitate nas, ali zanimljivo. Nije nikakva tajna da je PlayStation najzastupljeniji brend konzola na hrvatskom tržištu. Isto tako nije tajna koliko Sony ulaže truda u promociju gaming kulture ne samo na našem tržištu nego na bilo kojem drugom tržištu.

Za sada će u prodaju krenuti četiri poštanske marke. Njih je dizajnirala zagrebačka dizajnerica Alenka Lalić, a na njima će biti prikazani Kratos i Atreus iz God of Wara, Ratchet, Clank i Rivet iz Ratchet & Clanka, Aloy iz Horizon serijala i naravno Ellie i Joel iz The Last of Us. 50 tisuća takvih markica će biti otisnuto i koristit će se za pisma mase do 50 grama. Osim markica, u proizvodnji je i posebna PlayStation omotnica.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.