back to top

Objavljeni su prvi detalji za EA Sports FC 24!

OBJAVLJENO

Prije par dana smo dobili trailer u kojem nismo ništa mogli saznati o novoj i prvoj EA Sports FC igri. Sada smo dobili gameplay trailer u kojem vidimo nekoliko sekundi gameplaya, ali pretpostavljamo da će biti vrlo sličan ovogodišnjoj FIFA 23. Zahvaljujući vrlo pouzdanim leakerima, doznali smo jako puno detalja, jer nam trailer nije baš pokazao nešto previše.

Objavljeni su prvi detalji za EA Sports FC 24! TEHIX
Povratak ikonične proslave koja je rezultirala mnogim razbijenim kontrolerima

Mislim kako sada već svi znate za najveću novost u Ultimate Teamu, a to je naravno spajanje nogometaša i nogometašica u istu ekipu. Po nekima je to i najkontroverznija novost. Neki su zabrinuti kako će to funkcionirati u skokovima, duelima i ostalim stvarima u kojima bi nogometaši ipak trebali biti dominantniji od nogometašica. No, nećemo sada o tome, Ultimate Team od sada ima i nogometaše i nogometašice, htjeli mi to ili ne.

Druga velika novost koja dolazi u najigraniji mod, Ultimate Team, su PlayStyles i evolucije. Evolucije će doslovno evoluirati kartice tijekom sezone s obzirom na izvedbe igrača na kartici. PlayStyles sustav će karticama davati dodatne vještine koje će ih onda činiti puno boljima. Dosta je ovo sve još ne jasno, pa moramo čekati detaljniji trailer od EA Sportsa.

Zadnja stvar koju vidimo u traileru je da će igru pokretati kombinacija Frostbiteovog enginea i HypermotionV tehnologije. Ponovno nam ta kombinacije obećava neke stvari, kao što su realno ponašanje dresova na našim igračima, prirodnije kretanje tijela nogometaša i nogometašica. Ono čime se EA Sports diči za ovu igru su animacije igrača za koje tvrde da su se snimale izravno na utakmicama.

Objavljeni su prvi detalji za EA Sports FC 24! TEHIX

Sada prelazimo na sve novosti koje su nam prenijeli leakeri. Prva informacija je vezana uz Evolution sistem. Koji bi trebao funkcionirati kao nekakvi zadatci koje kada ispunimo s određenom karticom stvaramo našu legendu kluba u Ultimate Teamu. Navodno bi trebali moći odabrati bilo kojeg igrača, poboljšati njegov rating, skilove i PlayStyles. Osim toga, imat ćemo mogućnost raditi svoj custom dizajn za kartice i animirane pozadine. Zvuči obećavajuće, no to još ništa nije službeno potvrđeno.

Za sada su potvrđene dvije nove ikone koje dolaze u EA Sports FC 24, a to su Franck Ribery i Zico. S obzirom na to da trebaju doći još dvije ikone, na Twitteru se šuška o dolasku Arjena Robbena i Sir Bobbya Charltona. Što se tiče HERO kartica, Kompany, Rui Costa, Sneijder, Litmanen i Rosicky su potvrđeni. Također treba napomenuti kako će u EA Sports FC 24 doći HERO kartice i ikonske kartice za nogometašice.

Za kraj sam ostavio objavu koja prikazuje sve lige koje će biti dostupne u EAFC 24 (za sada). Sigurno je da će se popis dodatno proširiti što budemo bliže datumu izlaska igre. EA Sports FC 24 stiže 29.09. ove godine za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series platforme.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.