back to top

Objavljena je prva skladba za Marvel’s Spider-Man 2

OBJAVLJENO

Greater Together naziv je prve skladbe za Marvel’s Spider-Man 2. Njezin skladatelj je John Paesano, on je također skladao glazbu za prvog Spider-Mana kojeg smo igrali na PlayStationu 4. Skladba zvučni onako herojski, iako u jednom trenutku postaje jako mračna. Vjerojatno se želi prikazati Peterova zloba koja se rađa zbog simbiotskog odijela. Dolje je možete poslušati.

Spider-Man igre su poznate po jako dobrim pjesmama i glazbi koja se nalazi u njima. Za Marvel’s Spider-Man: Miles Morales pjesmu je napravio Jaden Smith, a ona na YouTubeu ima 12 milijuna pregleda. Cijela pjesma opisuje Milesov stil, i njegovo snalaženje kao novi Spider-Man dok je Peter odsutan.

S ovakvom skladbom u igri mislim kako je Insomniac najavio da će Marvel’s Spider-Man 2 biti pravi blockbuster, nadamo se kako nas igra neće razočarati. Podsjećamo kako novog Spider-Mana igramo 20.10. ove godine.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.