back to top

Objavljen je prvi trailer za Madden 25

OBJAVLJENO

Iako Madden serijal nije toliko popularan na našem tržištu, red je da ispratimo dolazak novog naslova u ovaj veliki EA Sports serijal. Madden 25 je dobio svoj prvi trailer, a uz njega, iz EA Sportsa su odlučili produžiti prijave za testiranje beta verzije ove igre. Ako ste se mislili prijaviti, to možete napraviti do danas u ponoć, nakon toga prijave se zatvaraju.

Madden 25 sadrži poboljšanja NFL drafta, promjene u sustavima trčanja i napada na terenu, te naravno još puno toga. Po prvi put u povijesti ovog serijala moći ćete birati između tri tima za debi svojeg Team Buildera, to je inače web stranica na kojoj možete prilagoditi timove koje možete koristiti unutar Madden 25.

Treba napomenuti i kako druga zatvorena beta za Madden 25 počinje u četvrtak, 27. lipnja i traje sve do utorka, 2. srpnja. Igrači će testirati Franchise Mode koji će im po prvi puta biti dostupan sa svim svojim novim značajkama. Madden 25 izlazi 16. kolovoza za Xbox Series X|S, PlayStation 5 i 4, PC i Xbox One. Oni igrači koji žele najnovije značajke za igru morat će nabaviti Madden 25 na konzolama trenutne generacije ili na PC-u.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.