NOVO POGLAVLJE ZA TEHIX

OBJAVLJENO

Cijenjeni čitatelji portala prije svega želim vam se ispričati u ime cijele Tehix redakcije i svih ljudi koji rade u Tehixu. Proteklih nekoliko mjeseci imali smo vrlo težak period te nismo bili ažurni i kvalitetni na onoj razini na koju ste svi navikli. Potom ste mogli pročitati članak sada bivšeg izvršnog direktora Gabriela Huđana koji je odlučio povuči se sa svoje pozicije te je ustupiti meni, a on će se posvetiti stvaranju gaming zajednice zajedno s administracijom našeg FiveM i Minecraft servera. Gabriel tako ostaje članom Tehixa te će te njegov rad i dalje povremeno moći vidjeti na našem web-u i društvenim mrežama.

Novo poglavlje Tehixa kreće od danas. Ispred nas je dug put koji nije nimalo lak, ali zacrtali smo si ciljeve koje želimo ostvariti u narednom periodu. Slijede velike promjene u našem radu prije svega to odnosi na kategorije koje pratimo ovdje na portalu. Vijesti i filmovima i serijama nažalost više nećemo objavljivati te ćemo se posvetiti isključivo gamingu i tehnologiji uz dodatak samostalne kategorije esporta.

Nastavljamo s radom na društvenim mrežama, a možete očekivati više sadržaja na TikToku kao i redovitije videe na našem Youtube kanalu. Tako da ako nas do sada niste pratili obavezno zapratite naše profile na društvenim mrežama.

Hvala Vam što pratite Tehix.
CEO – Antonio Grgurić

POVEZANO

Sony je potvrdio PS Plus Essential postavu igara za ožujak
Spajanje PlayStation i Microsofta će postati stvarnost
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D