back to top

Novi trailer za The Callisto Protocol ima malo iznenađenje za nas

OBJAVLJENO

The Callisto Protocol je next-gen horor igra koja stvara napetu i jezivu atmosferu svim igračima. Dok ju budemo igrali osjećat ćemo se izgubljeno i bespomoćno što je za očekivati ako ste čovjek na Jupiterovom mjesecu. Ovaj se trailer fokusirao na Black Iron zatvoru na već spomenutom Jupiterovom mjesecu Callisto. Za sada nas prikazi nisu razočarali, a pogotovo su privlačni za sve obožavatelje Dead Space franšize. Ako niste znali na igri radi redatelj koji je prethodno radio na Dead Spaceu.

Iznenađenje u traileru nam je prikazano u obliku voditeljice pokreta otpora koju je utjelovila Karen Fukuhara, poznata gledateljima serije The Boys. No, u Callisto Protocolu će imati ulogu Danny Nakamure koja će biti vrlo važna za zaplete u priči.

The Callisto Protocol je i dalje misterija koju tek trebamo razotkriti igranjem ovog nadolazećeg naslova koji nam dolazi 2.12. Bit će dostupan za PS5, PS4, Xbox ONE/S/X i na PC-ju. Možemo reći da puno očekujemo od ove igre jer dosta podsjeća na Dead Space, a svi znamo kakva je to igra…

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.