back to top

Novi trailer za Tekken 8 je u fokus stavio Devil Jina

OBJAVLJENO

Tekken 8 je dobio trailer dan prije samog izlaska igre, iako je riječ o gameplay traileru, velik je naglasak stavljen na Devil Jina. Devil Jin je prvi puta viđen u Tekken 3, ali je igriv lik postao tek u Tekkenu 5. Za sve koji ne znaju, iako je vrlo logično, Devil Jin je demonska i zla forma Jina Kazame.

Bandai Namco je ostao vjerodostojan ikoničnim scenama i komentarima na koje smo naviknuli u Tekken serijalu, i to je veliki plus. Trailer prikazuje detaljne poteze Devil Jina, koji se koristi svojim mračnim magijama u prebijanju svojih protivnika. Ovaj trailer, kao i većina ostalih, pokazuje koliko će gameplay Tekkena 8 biti pun efekata.

Na kraju trailera možete vidjeti potvrdu da igra izlazi sutra (26.01.), te što sve možete dobiti ako se odlučite za kupovinu Premium Collector’s Editiona. Najviše se ističe figura Jina od 25 cm, ali ima tu još dosta zanimljivih stvarčica.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.