back to top

Novi trailer upoznao nas je s pričom Dune: Awakening

OBJAVLJENO

Prije otprilike godinu i pol smo se prvi put susreli i upoznali s Dune: Awakening. Online igri preživljavanja za više igrača koja se odvija na planetu Arrakis. S obzirom na uspjeh prethodna dva filma, bilo je samo pitanje vremena kada ćemo imati priliku zaigrati neku Dune igru. Na Summer Game Festu smo dobili novi trailer koji se fokusirao na igrinu priču. No, više detalja ćemo dobiti tek u kolovozu ove godine za kada je zakazan Gamescom.

Dune: Awakening igrača stavlja u prvo lice i na planet Arrakis. Tamo je naš zadatak proći kroz pustinju oslanjajući se na druge stanovnike kako bi preživjeli i napredovali. Igrači će se moći pridružiti kući Atreides ili Harkonnen. Treća opcija je život zanatlije ili trgovca, ali tada nećete moći ubijati ili jahati pješčane crve. Dune: Awakening će koristiti pusto i klaustrofobično okruženje pustinje kako bi igrača gurala do granica. Igrači će morati izbjegavati sunce, pješčane crve, izrađivat će alate i pronalaziti izvore vode.

Prošle Dune igre su se oslanjale na strategiju, Dune: Awakening će ipak imati fokus na preživljavanju. Ovaj naslov zapravo obećava najbolje iskustvo do sada, a mi ćemo morati vidjeti hoće li se to obećanje ispuniti kada igra bude dostupna na PlayStation 5, PC i Xbox Series X konzolama.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.