back to top

Novi Spyro bi trebao doći u 2024. godini

OBJAVLJENO

Nova teorija koja kruži internetom je vezana za svim nam najdražeg ljubičastog zmajića Spyru. Službeni profil na X-u objavio je poruku za koju fanovi ovog serijala vjeruju kako ima veze s novom Spyro igrom. Objava, sama po sebi je dosta jednostavna, štura i misteriozna. S druge strane komentari fanova ovog naslova ne žele da se developeri tako igraju s njima.

Oni kao i mi jedva čekaju veliki povratak Spyra na nove konzole. Neki su vjerovali kako bi sljedeća igra mogla biti najavljena povodom 25. rođendana serijala, ali to se nažalost nije dogodilo. Nakon toga se špekuliralo da je razlog tome upravo preuzimanje Activision Blizzarda od strane Microsofta.

Ako ove godine Spyro bude prezentiran ili barem najavljen, to bi onda postao prvi Activision Blizzard naslov koji bi bio u produkciji Xboxa. S obzirom na to da internetom već kruže glasine kako će Xbox ovoga mjeseca imati prezentaciju novih igara na Game Passu, postoji mala šansa da među svim naslovima bude i Spyro. na drugu sezonu serije Arcane

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.