Novi Promo dolazi u FUT

OBJAVLJENO

Promo pod nazivom “Fantasy FUT” dolazi u FIFA Ultimate Team. Nakon Showdown Proma, u kojem su se dodavale kartice igrača koji su igrali velike derbije kao naprimjer Lazio i Napoli, Fantasy FUT je Promo koji bi ponovno trebao privući igrače. Za Showdown Promo možemo reći kako je propao zbog EA-a koji nije dodavao dovoljno sadržaja.

Fantasy FUT Promo će trajati 2 tjedna, te će se kartice nadograđivati slično kao što je to bilo u Showdown Promu. Ovaj promo će sadržavati Hero kartice također, a nadogradnje će biti vezane za idućih šest utakmica od ovog petka. Za sada nemamo puno detalja, ali je twitter račun Fut Sheriff uspio iskopati neke dodatne detalje vezane uz Hero kartice koje nas očekuju u ovom Promu.

Promo bi trebao funkcionirati tako da naprimjer, Yaya Toure koji je dobio svoju HERO karticu zbog igre u Manchester Cityju će dobivati nadogradnje ovisno o igri tog kluba. Ako City pobijedi 1 od 6 utakmica, Toureova kartica dobiva jedan rating više, a ako u svih šest utakmica City ne zabilježi niti jedan poraz, Toure dobiva još jedan rating i tri nova traita.

Fantasy FUT Promo započinje u petak u 19:00.

POVEZANO

The Naked Gun Tehix
Dragon Ball FighterZ Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.