back to top

Novi pogledi na Avowed i Indiana Jones bit će predstavljeni 10. lipnja

OBJAVLJENO

Avowed i Indiana Jones će dobiti nove trailere, a oni će biti prikazani 10. lipnja, odnosno jedan dan nakon Xbox Games Showcasea. Osim toga, iz Insider Gaminga saznaju kako će se ta dva naslova moći igrati ovog ljeta u sklopu Summer Games Festa, no to se odnosi samo na odabrane medijske kuće i kreatore. Avowed i Indiana Jones and The Great Circle su dobili nejasan datum izlaska, a to je 2024. godina. Upravo zbog toga vjerujem kako će ovi prikazi otkriti i točan datum izlaska ova dva naslova.

Tijekom siječnja ove godine dobili smo trailere za oba naslova, ali traileri koje ćemo vidjeti 10. lipnja trebali bi prikazati puno više detalja nego njihovi prethodnici. Vjerujem kako će to biti traileri koji će još više podiči hype i koji će nam prikazati datum izlaska. Treba napomenuti i kako će Xbox odmah nakon Games Showcasea održati Black Ops 6 direct, koji će igračima prikazati tako zvani “deep-dive” prikaz igre.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.