back to top

Novi Modern Warfare III trailer sugerira povratak najkontroverznije misije u gamingu!

OBJAVLJENO

Call of Duty: Modern Warfare III u svom prvom prikazu izgleda suviše mračno, a jedna scena sugerira nešto vrlo važno. Prva velika nova stvar u MW3 su Open Combat misije. Riječ je o posebnim vrstama misija koje igračima pružaju puno više slobode. Na početku birate između dva pristupa, taktičan i agresivan. Našim odabirom se ne mijenja samo pristup misiji već i sva oprema koju ćemo nositi sa sobom. Na igračima je da odluče žele li koristit starčiće kao što su prigušivači i night-vision ili su više raspoloženi za mitraljeze i kevlarske štitove.

Što se multiplayera tiče, MW3 ne donosi velike novitete. Mape su iste, odnosno 16 mapa koje će biti dostupne kada igra izađe su zapravo reciklaže. Naime, riječ je o istim mapama kao iz 2009. godine, samo što su naravno modernizirane. Developeri su potvrdili čak 12 dodatnih mapa koje će biti dodane bez ikakve naknade za igrače. No, kada točno, još ne znamo.

Tac-Stance je također novitet u ovom naslovu. Riječ je o pozi koju koristite kada želite miks mobilnosti i preciznosti. Naš lik će se moći puno brže kretati dok budemo nišanili, a imat ćemo mogućnost pucanja dok uklizujemo. No, uklizivanje će naš koštati preciznosti, odnosno bit ćemo manje precizni nego kada stojimo, što je logično.

Zombiji po prvi put dolaze u Modern Warfare. Tu nas očekuju nove misije i nova priča, a developeri su nam pripremili posebno iznenađenje. U MW3 Zombies ćemo moći zaigrati s više igrača. Također ćemo se pronaći na najvećoj Call of Duty Zombies mapi do sada.

Novi Modern Warfare III trailer sugerira povratak najkontroverznije misije u gamingu! TEHIX

Ono zbog čega ste vjerojatno kliknuli na članak je naslov. Jedna scena u traileru prikazuje pripremu terorista. Isto tako vidimo i mobitel s tri poruke. Jedna od njih kaže “No Russian”. Znači li ovo povratak jedne od najkontroverznijih misija, ne samo u Call of Duty serijalu, već u cijelom gamingu?

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.