back to top

Novi looter-shooter The First Descendant ima vrlo uspješan start

OBJAVLJENO

Nova besplatna pljačkaška pucačina Nexon Gamesa, The First Descendant ima prilično uspješno lansiranje. Nakon manje od 24 sata igra se već nalazi na 6. mjestu Steamove liste 100 najigranijih naslova, s više od 225 000 istovremenih igrača. The First Descendant je kooperativni naslov koji igramo iz trećeg lica, a stavljeni smo u ulogu “Descendants” koji se bore protiv Vulgusa. Vulgusi su rasa neprijateljskih vanzemaljaca koji žele uništiti Ingris, izmišljeni svijet u kojem je igra smještena. Ukratko, standardna radnja nekog Sci-Fi naslova.

Iz Nexon Gamesa su poručili kako su htjeli razviti naslov koji će udovoljiti igračima. Cilj im je bio stvoriti igru koja će ostvariti uspjeh i na koju će moći biti ponosi. Mislim kako su developeri već ponosni i sretni, jer brojke s kojima se susreće The First Descendant uopće nisu bezazlene. Bit će vrlo zanimljivo ispratiti situaciju s brojem igrača kroz sljedećih nekoliko dana, pogotovo za vrijeme vikenda.

Što se planova tiče, iz Nexon Gamesa su već spremni. Naime, developeri planiraju prvo ažuriranje za otprilike pet tjedana, a to će biti standardno prvo ažuriranje. Unutar njega će se ispraviti sve greške koje se pojave u tom razdoblju. Nakon toga, dolazi drugo ažuriranje koje sa sobom dovodi Season 1 Episode: Invasion. Ona stiže negdje u kolovozu, a ažuriranje će sadržavati novog “Descendant” i novog Colossusa, nekoliko novih oružja i novu tamnicu.

The First Descendant je trenutno dostupan potpuno besplatno na PC-u, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Xbox Series konzolama.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.