Novi horor koji nam dolazi iz susjedne Srbije

OBJAVLJENO

Scorn je horor avantura u prvom licu koja je smještena u košmarni svemir pun čudnih oblika. Glavna ideja developera, koji dolaze iz Srbije, je prikazati ideju “biti bačen u svijet”. Osjećati ćemo se izolirani i izgubljeni u ovom svijetu nalik onom u kojem se nađemo u našim najgorim noćnim morama. Istražit ćemo različite regije koje su vrlo uznemirujuće. Svaka od tih lokacija sadrži vlastitu tematikom, a samim time i priču. Također ima puno likova i zagonetki koje su sastavni dio stvaranja ovog svijeta. Tijekom igranja Scrona otkrivat ćemo nova područja, stjecati različite nove vještine, pronalaziti nova oružja i predmete. No najveći izazov ove igre je pokušati shvatiti prizore koje su nam developeri predstavili.

Jedan veliki plus ove igre je što ćemo biti totalno unutar svijeta Scorna. Osjećat ćemo se kao da smo uronjeni u taj svijet. Igrači će biti svjesni tijela i pokreta lika, i sva interakcija sa svijetom je realistična. Predmete podižemo rukama, umjesto da samo lebde u zraku kao u drugim igrama. Sve strojeve upravljamo rukama i vidimo te animacije.

Novi horor koji nam dolazi iz susjedne Srbije TEHIX

Što se tiče oružja, imamo posebno definiran i ograničen sustav. Ovo će igrati veliku ulogu u stvaranju svijesti jer ćemo morati razmišljati o tome kada se borimo, a kada se skrivamo i šuljamo. Tome će dodavati da svi naši postupci utječu na svijet oko nas. Osim samog ružnog i gnjusnog izgleda igre, Scorn sadrži prikaze seksualnog ponašanja i velike razine nasilja i krvi, uključujući sakaćenje i mućenje.

Scorn će biti dostupna 21.10. ove godine, a igru možete prednaručiti na Steamu za 36 eura, dok deluxe edition košta 45 eura.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.