back to top

Novi heroj dolazi u Overwatch 2 – Mauga

OBJAVLJENO

Overwatch 2 dobiva novog heroja, a riječ je o samoanu Maugi. Zanimljiv je način na koji je javnost saznala za ovu vijest. Naime, najava heroja je procurila na kanalu Nintendo Switch eShop, a nedugo nakon toga iz Blizzarda su reagirali tako što su potvrdili izlazak. S obzirom na to da je BlizzCon 2023. počeo jučer i trajat će do nedjelje, Blizzard je svog novog heroja Maugu odlučio upoznati s igračima.

Najava za Maugu izgleda kao i svaka najava novog heroja u Overwatch 2 do sada. Dobili smo koliko toliko detaljan pregled lika, pokazujući Maugino oružje i sposobnosti. Mauga preuzima ulogu jurišnika, ponajviše zbog baratanja svojim teškim topničkim oružjem. Svojoj teškoj artiljeriji je odlučio dati i nadimke, Gunny i Cha Cha. Kao što sam već rekao Mauga zauzima poziciju jurišnika, a to nam dokazuju i njegovi potezi. Jedan od njih je nezaustavljivi juriš (charge move) koji se zove Overrun. Iako smo znali, Blizzard je svejedno potvrdio kako je Mauga prvi samoanski heroj Overwatcha.

Osim Mauge, poznato je kako će se Overwatch 2 ekipi pridružiti još nekoliko heroja iduće godine. Tease koji su developeri odlučili prikazati javnosti sugerira ono što bi igrači mogli očekivati od nadolazećih heroja. Novi heroj koji će se pridružiti Overwatchu 2 u sezoni 10 je Venture. Venture bi trebao biti damage heroj, dok je novi support poznat samo pod kodnim imenom, Space Ranger. “Space Ranger” dolazi negdje u sezoni 12.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.