back to top

Novi AMD Adrenalin Software verzije 23.2.1 WHQL je dostupan

OBJAVLJENO

AMD je izdao prvu ovomjesečnu vrziju upravljačkog softvera Adrenalin, s WHQL certifikatom. Novi upravljački softver za sve Radeon grafičke kartice donosi podršku za najnovija proširenja Vulkan API-a, kao i skup značajnih optimizacija i ubrzanja performansi za AMD Radeon RX 6000 seriju grafičkih kartica u nizu popularnih igara.

Ubrzanja koja donosi novi upravljački program u odnosu na početnu verziju koja je pružala podršku za Windows 11 su iznimna i penju se čak do 27%! Također, ubrzanje će osjetiti vlasnici bilo koje Radeon grafičke kartice iz obitelji 6000, posebice najpopularnijih modela – 6600XT s jedne, odnosno 6900XT s druge strane.

<strong>Novi AMD Adrenalin Software verzije 23.2.1 WHQL je dostupan</strong> TEHIX

Uz optimizacije performansi i ubrzanje, novi AMD Adrenalin softver donosi niz novih značajki vlasnicima GPU-ova AMD Radeon RX 6000 serije.

Optimizacija striminga za H.264 i H.265 pomaže poboljšati kvalitetu striminga, a ažuriranja za AMD Link poboljšat će ukupnu povezanost svih podržanih Radeon proizvoda tako da je moguće igrati s bilo kojeg mjesta u svijetu na gotovo bilo kojem uređaju.

Korisnici koji se oslanjaju na OBS za svoje potrebe striminga dobivaju optimizirani koder za grafičke kartice serije Radeon RX 6000 i RX 7000 u najnovijoj verziji OBS-a. To uključuje podršku za AV1 ubrzanje kodiranja na Radeon RX 7000 seriji grafičkih kartica.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D