Nove glasine vezane uz Mortal Kombat 12

OBJAVLJENO:

Pojavio se novi teaser koji nam sugerira da bi nove informacije o Mortal Kombatu 12 mogle biti dostupne vrlo brzo. Video bi čak mogao nagovijestiti moguće ponovno pokretanje franšize, iako nam je to sve u ovom trenutku još samo nagađanje.

U videu koji je objavljen na službenom Mortal Kombat YouTube računu pokazuje sat koji odbrojava od devet do jedanaest. Trenutak kada kazaljka treba doći na dvanaest, ona ga samo preskoči i vraća se na broj jedan. Osobi koja nije upoznata s cijelom pričom Mortal Kombata ovo nema nikakvog smisla, no pravim obožavateljima ove franšize nije sve tako misteriozno.

Kronika je božica vremena koja pokušava stvoriti novu stvarnost, također ona je glavni negativac u Mortal Kombatu 11. Naravno njen pokušaj je spriječen od strane poznatih boraca. No, u ekspanziji pod nazivom Aftermath, preuzimamo ulogu Fire God Liu Kanga. Nakon što porazimo Kroniku kao Liu Kang, preuzimamo kontrolu nad njenim pješčanim satom. Ekspanzija završava tako što Liu Kang stvara potpuno novu eru za Mortal Kombat svemir.

Ostaje nam samo čekati da saznamo jesu li ovo samo teorije ili smo shvatili sve znakove koje nam je dala ekipa iz NetherRealm studija.

POVEZANO

spot_img