back to top

Nova Teenage Mutant Ninja Turtles igra dolazi krajem godine

OBJAVLJENO

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed je igra koja je svojevrsni nastavak animiranog filma, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Naravno jedno je film, dok je drugo videoigra, no Mutants Unleashed je inspiriran filmom i ima isti animirani stil kao Mutant Mayhem. TMNT: Mutants Unleashed je miks 3D tučnjave s vidljivim elementima platformera. Ovaj će naslov biti dostupan na PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series, te na Nintendo Switch platformama.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed 
Tehix

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed će imati svoju priču, a humor će biti identičan kao u filmu. Mi, kao igrači, moći ćemo kontrolirati sve četiri kornjače, a mjesto radnje je naravno New York. Mutants Unleashed će nas upoznati s ulicama grada, ali i s kanalizacijom u kojoj naše drage kornjače žive. Na internetu su osvanule prve slike iz Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed igre, a one prikazuju Donatella kako se služi svojim skateboardom. Još jedna informacija koju znamo o ovom naslovu je da ćemo ga moći zaigrati kooperativno u lokalnom multiplayeru za dvoje ljudi.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed igramo krajem 2024. godine na PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series, te na Nintendo Switch platformama.

POVEZANO

Assassin's Creed Mirage Tehix
Take-Two Interactive Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.