back to top

Nintendo prikazao novu jezivu igru – Emio

OBJAVLJENO

Nintendo je objavio novi trailer u kojem je prikazao svoju horor igru s M ocjenom ESRB-a pod nazivom Emio. Trailer je vrlo, ali vrlo kratak i ne uključuje nikakve detalje o priči ili o datumu izlaska. Umjesto toga, ovaj kratki videouradak prikazuje zrnatu snimku čovjeka koji stoji u mraku. No, nikada ne vidimo njegovo lice jer nosi papirnatu vrećicu sa smajlićem na njoj.

Opis trailera također je nejasan, ne odaje nam nikakve nove informacije, a on glasi: “Tko je Emio?” Ovakav pristup za ovaj Nintendov naslov iznenadio je i oduševio mnoge fanove. Zapravo, mnogi još ni nisu sigurni radi li se ovdje o igri ili pak o nekakvoj vrsti interaktivnog filma. S obzirom na to da detaljniji prikaz Emia nije bio na Nintendovoj velikoj prezentaciji u lipnju ove godine, postoji mogućnost kako ćemo ovaj naslov zaigrati tek 2025. godine.

Nintendo je također nedavno otkrio svoje planove za sprječavanje curenja informacija o svojim projektima, tako da će fanovi možda morati pričekati nešto službeno kako bi saznali više o ovome.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.