back to top

POWERED BY:

Nindža kornjače meniji dostupni u Cineplexxu!

OBJAVLJENO

Nindža kornjače: Makljaža s mutantima uskoro dolazi na velika platna. Ekipa iz Cineplexxa je odlučila napraviti posebne menije kako bi vam doživljaj dok gledate bio kompletan. Od danas u Cineplexxu možete pronaći čak tri vrste menija.

Nindža kornjače meniji dostupni u Cineplexxu! TEHIX

Prvi je Nindža kornjače, gdje za 7,50 eura (56,51k n) dobivate litru kokica u velikoj limenoj kantici (L veličina). Drugi je Nindža kornjače meni, po cijeni od 9 eura (67,81 kn) dobivate točeno piće 0,5 L ili radensku naturelle 0,5 L i litru kokica u velikoj limenoj kantici (L veličina). Zadnji i meni najzanimljiviji meni, je Nindža kornjače promo menu. Za 7,50 eura, (56,51 kn) dobivate točeno piće 0,5 L ili radensku naturelle 0,5 L, promo čašu za koju birate figuricu koju želite imati, i kokice u M veličini.

Nindža kornjače: Makljaža s mutantima dolazi u Cineplexx 10.08. Riječ je o animiranoj akcijskoj avanturi koja će trajati 100 minuta. Film će se prikazivati u originalnoj i sinkroniziranoj verziji. Ne znam što više reći osim trk u Cineplexx!

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.