back to top

Netflixova Horizon Zero Dawn serija više nije u razvoju!

OBJAVLJENO

Prošlog tjedna, jedan strani portal, Rolling Stone, pisao je o toksičnom ponašanju Stevea Blackmana. Riječ je o kanadskom televizijskom scenaristu i izvršnom producentu koji radi na The Umbrella Academy seriji. Ove optužbe potvrdilo je još barem dvanaest radnika, a njihovi izvještaji su došli do Rolling Stonea koji je kasnije istražio ovu situaciju, te su otkrili poprilične kontroverze.

Steve Blackman je zanijekao sve tvrdnje i optužbe koje su ga optuživale da je on manipulativni nasilnik prema glumcima na snimanju. No, to nije jedino što su iz Rolling Stonea saznali kako je jedan od Blackmanovih projekata otkazan. Naravno riječ je o Netflixovoj seriji Horizon Zero Dawn, koja kako sada stvari stoje neće ugledati svjetlo dana. Dugo se raspravljalo o temi TV serije koja se temelji na Horizon Zero Dawnu, s obzirom an bogatu i sveobuhvatnu priču, te naravno prekrasni svijet koju igra ima. Bio je to savršen recept za Netflix, ali eto, došlo je do komplikacije.

Iako i dalje nije poznato koliko je Blackman dogurao s razvoje projekta, ali ne očekuje se skori povratak istom. Postoji velika mogućnost da će Sony preuzeti produkciju serije s nekim drugim partnerom. Osobito nakon što su “osjetili krv” i svjedočili velikom uspjehu The Last of Us serije, no naravno tu je sada i aktualna Fallout serija.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.