back to top

Netflix radi na novom Scooby-Doo filmu!

Fanovi zazivaju Matthew Lillarda

OBJAVLJENO

Netflix je navodno započeo s razvojem Scooby-Doo filma, a glumac Matthew Lillard je odmah postao popularan na društvenim mrežama. S obzirom na to da smo Matthewa nedavno gledali u Five Nights at Freddy’s, fanovi ne vide razlog zašto Netflix ne bi doveo upravo njega. Reakcija ispod objave koja tvrdi kako će novi Scooby-Do film biti rađen pod Netflixom ne fali, a skoro svi zazivaju Matthew Lillarda.

Što se drugih detalja o filmu tiče vrlo ih je malo. Ne zna se tko će preuzeti uloge Scooby bande. Jedino što u trenutku pisanja ovog članka znamo je kako će se film temeljiti na istoimenom crtanom filmu Hanna-Barbera. Navodno bi film trebao biti “jednosatna drama”. Posljednji film s ovom tematikom smo gledali 2002. godine, a kritičari nisu bili oduševljeni istim. Mnoge recenzije su upravo Matthewa Lillarda navodili kao jedinu svijetlu točku filma. Lillard je bio istaknut kao “nevjerojatno dobar Shaggy”. Od tada, Lillard je Shaggyju dao glas u brojni animiranim projektima među kojima je i MultiVersus.

Bez obzira hoće li Lillard biti uključen u ovaj projekt ili ne, novi Scooby-Doo projekt je u razvoju i gledat ćemo ga na Netflixu!

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.