back to top

Netflix objavio nove plakate likova iz Umbrella Academy koji nam otkrivaju datum izlaska 4. sezone

OBJAVLJENO

Netflix je objavio nekoliko postera novih likova koji otkrivaju datum izlaska četvrte i posljednje sezone Umbrella Academy. Obožavatelji ove serije moći će ponovno uživati u njoj 8. kolovoza ove godine. Ponovno će ova disfunkcionalna super obitelj pokušati spasiti svijet. Slike, odnosno posteri, nam ne otkrivaju puno o samoj radnju. No, obožavatelji serije će vrlo brzo uočiti kako svaki član obitelji na lijevoj strani u svojoj uniformi, dok je na desnoj strani prikazan u svojem novom izgledu. Pretpostavljamo kako se htio prikazati njihov napredak od početka serija pa sve do samog kraja, odnosno finalne sezone.

Sada je pravi trenutak da svih koji nisu pogledati seriju prestanu čitati. Treća sezona Umbrella Academy završava s odlaskom obitelji u drugi svemir, jer su bili primorani zbog svojih loših postupaka. Svemir u kojem su bili je počeo umirati i raspadati se zbog njih. Kada su došli u novi svemir, bilo je jasno kako će njihov glavni neprijatelj biti upravo njihov otac. Sve u svemu čini se kako će ova serija dobiti kraj kakav joj doliči. Za sve koji nisu znali, Umbrella Academy se temelji na stripu kojeg je napisao Gerard Way.

POVEZANO

Nintendo prikazao novu jezivu igru – Emio

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.