back to top

Netflix je otkrio novog glumca koji će se pridružiti glumačkoj postavi za 4. sezonu The Witchera

OBJAVLJENO

Nakon što je Henry Cavill napustio snimanje serije i ulogu Geralta, fanovi su željeli bojkotirati gledanje 4. sezone The Witchera. No, Netflix nije baš toliko zainteresiran za vraćanje Henryja, pa tako već duže vrijeme znamo kako je zamijenjen Liam Hemsworth. S obzirom na to da je zadnjih nekoliko dana vrlo aktualna tema The Last of Us i novi glumci koje ćemo gledati u drugoj sezoni serije, Netflix je odlučio odgovoriti.

Netflix
Tehix

Laurence Fishburne je njihovo glumačko ime s kojim su odlučili uzvratit udarac konkurenciji. Fishburne je poprilično velika glava u Hollywoodu i mislim kako ga ne treba previše predstavljati. Nedavno smo ga imali priliku gledati u John Wick filmovima, a sigurno je svima poznat iz Matrixa (1999.) i ikonične uloge Morpheusa. Ovaj 62-godišnji glumac će utjeloviti ulogu Regisa, čije bi mi puno ime zauzelo cijeli jedan ulomak. Ukratko, Regis je vampir koji je brijač i kirurg, vrlo je dobro obrazovan i skoro je sigurno da će naš vještac Geralt trebati njegove usluge ili pomoć.

Što se same četvrte sezone Netflixovog The Witchera tiče, ona je trenutno u fazi produkcije, no ne očekujemo ju ove godine. Ako nam The Witcher odluči doći ove godine, možda se može govoriti o samom kraju 2024. godine.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.