Nema više Rockstar Editora za PlayStation 4 i Xbox One

OBJAVLJENO

Rockstar je odlučio od 20.02. ove godine da unutar GTA Online ukine Rockstar Editor, ali samo u PlayStation 4 i Xbox One verzijama igre. Za sve koji ne znaju, Rockstar Editor omogućuje snimanje i režiranje video uradaka iz igre. No, nije ovdje samo riječ o ukidanju mogućnosti, već će vam se svi vaši videozapisi obrisati. U slučaju da želite neki svoj video sačuvati, trebali biste ga prebaciti na YouTube do 20.02.

Doduše Rockstar Editor nas ne napušta jer će i dalje postojati i funkcionirati u PC, PlayStation 5, te Xbox Series verzijama GTA Onlinea. Tako da svi obožavatelji GTA V filmova s raznih servera nemaju razloga za brigu. S druge strane razlog ukidanja Rockstar Editora sa stare verzije konzola nije baš najjasniji. Iz Rockstara su poručili kako žele osigurati stabilnost platformi i držati ih ažurnima što je duže moguće. Drugim riječima, žele potaknuti na kupnju verzija GTA za PlayStation 5 i Xbox Series konzole.

POVEZANO

Helldivers 2 Tehix

Helldivers 2 uskoro dobiva veliki update

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.