back to top

Nema više Rockstar Editora za PlayStation 4 i Xbox One

OBJAVLJENO

Rockstar je odlučio od 20.02. ove godine da unutar GTA Online ukine Rockstar Editor, ali samo u PlayStation 4 i Xbox One verzijama igre. Za sve koji ne znaju, Rockstar Editor omogućuje snimanje i režiranje video uradaka iz igre. No, nije ovdje samo riječ o ukidanju mogućnosti, već će vam se svi vaši videozapisi obrisati. U slučaju da želite neki svoj video sačuvati, trebali biste ga prebaciti na YouTube do 20.02.

Doduše Rockstar Editor nas ne napušta jer će i dalje postojati i funkcionirati u PC, PlayStation 5, te Xbox Series verzijama GTA Onlinea. Tako da svi obožavatelji GTA V filmova s raznih servera nemaju razloga za brigu. S druge strane razlog ukidanja Rockstar Editora sa stare verzije konzola nije baš najjasniji. Iz Rockstara su poručili kako žele osigurati stabilnost platformi i držati ih ažurnima što je duže moguće. Drugim riječima, žele potaknuti na kupnju verzija GTA za PlayStation 5 i Xbox Series konzole.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.