back to top

Need for Speed Unbound dobiva veliki update koji donosi novi sadržaj

OBJAVLJENO

Need for Speed Unbound dobiva update koji donosi novi sadržaj rađen po uzoru na stare Need for Speed igre. Iako i dalje čekamo vijesti o izlasku nove NFS igre ove jeseni, EA nam je predstavio novi sadržaj koji dolazi u aktualni Need for Speed Unbound. Unbound će kroz cijelu 2024. godinu dobivati novi sadržaj, kao što su: novi automobili, dodatni modovi, izazovi, i naravno poboljšanja gameplaya.

Ovi updatei dodat će čak osam novih automobila u Unbound, a developeri su posebno ponosni na njih. Naime, iz Electronic Artsa tvrde kako ćemo upravo te automobile moći uređivati i do najsitnijih detalja. Need for Speed Unbound će dobiti i nekoliko novih modova, Head to Head, koji ne treba preveliko predstavljanje. Drift and Drag natjecanja koja su inspirirana starijim NFS naslovima, te Cops vs. Racers mod koji je naravno inspiriran Hot Pursuit igrama.

Svi updateovi i sadržaji koje će oni dodati u igru su potpuno besplatni za vlasnike ove igre. No, ne bi pričali o Electronics Artsu da ne dodaju nekakvu vrstu mikrotransakcije i pokušaju zaraditi. Naravno Speed Pass će biti dostupan, a on vam otključava dodatni sadržaj, no morate ga platiti.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.