Ne sjećamo se ovakvog Tomice

OBJAVLJENO

Choo-Choo Charles je indie horor igra koja će nam zastrašiti prosinac zajedno s The Callisto Protocolom. Bit će dostupan na PC-ju 9.12. tako da ćemo se još malo strpjeti. Naravno kao i većina horor igara, Choo-Choo Charles nije čisti horor već ima segmente avanture i preživljavanja. Naime nas juri Charles koji je polu lokomotiva polu pauk! Igra je bazirana na potjeri gdje mi pokušavamo pobjeći u našem vlakiću. Kroz igru ćemo naravno moći nadograditi naš vlakić, a osim boljih statistika sve nadogradnje će vizualno utjecati na izgled našeg vlakića.

Trailer je dosta napet i vidimo kako će potjere biti poprilično jezive i strašne. Osim Charlesa još jedan problem će nam stvarati njegovi pristaše koji kako nam se čini imaju maske s licem Charlesa. Nećemo se samo boriti protiv ludog Tomice, Candice, John i Daryl su likovi čije dijelove dijaloga čujemo u traileru. Neki od njih će nam pomoći nadograditi vlak, dok će drugi pomagati u pronalaženju municije i novih oružja. Na raspolaganju ćemo imati rakete, zapaljive i obične metke.

Već danas Choo-Choo Charles možete staviti na svoju listu želja na Steamu. Nama ostaje da se još malo strpimo do ovog ludog indie naslova.

POVEZANO

Flintlock: The Siege of Dawn Tehix
Doom Tehix

Doom ćete moći zaigrati na Husqvarni!

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.