Ne moramo očekivati plot twist u Gotham Knightsu

OBJAVLJENO

Izašao je vjerojatno jedan od posljednjih trailera za Gotham Knights jer je izlazak igre sve bliži. Ovaj trailer je poprilično zanimljiv, već u prvih nekoliko sekundi dobivamo potvrdu da je Batman mrtav i vidimo scene s njegovog sprovoda. Osim te scene developeri su se ponovno snašli i dali nam odgovor zašto u nadolazećem Gotham Knightsu neće biti ljudi na ulicama dok se borimo protiv negativaca. Jednostavno, policija je savjetovala da se ne izlazi iz udobnosti svoga doma, očito su svi u Gothamu vrlo uzorni građani.

Šalu na stranu, Gotham treba novog čuvara ili u ovom slučaju čuvare. Batgirl, Nightwing, Red Hood i Robin će čistiti grad od negativaca. Na listi poznatih negativaca su se našli Penguin, Mr. Freeze, Harley Quinn i The Court of Owls koji će stvarati najveće probleme našim junacima. Moramo priznati kako trailer stvarno izgleda dobro, ima dovoljno akcije, emocije i naravno hypea. U jednoj sceni vidimo kako Nightwing i Red Hood igraju nogomet s jednim protivnikom što sugerira da ćemo imati posebne timske poteze i pokrete u igri.

Gotham Knights izlazi 21. ovog mjesece, a ako prednaručite igru dobit ćete 233 Kustom Batcycle skin.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.