back to top

NBA 2K25 dolazi u rujnu 2024., otkriveni su i sportaši na naslovnici

OBJAVLJENO

Službeni račun NBA 2K otkrio je datum izlaska i sportaše s naslovnice svojeg novog izdanja NBA 2K25. NBA 2K25 bit će lansiran 6. rujna 2024. godine, a bit će dostupan na PC-u, PlayStationu, Xboxu i Nintendo Switchu. Obožavatelji serijala mogu unaprijed naručiti Standard Edition, WNBA Edition, All-Star Edition i Hall of Fame Edition.

Što se sportaša s naslovnice tiče, Standard Edition krasi Boston Celticsov Jayson Tatum. WNBA izdanje igre krasi A’ja Wilson, dok će oba sportaša biti na naslovnici All-Star izdanja. Za kraj, na Hall of Fame Edition naslovnici se našao Vince Carter. Zanimljivo je kako dvostruka naslovnica s Tatumom i Wilsonom označava prvi put da je serija odlučila uključiti NBA i WNBA sportaša zajedno na istu naslovnicu.

Iako NBA 2K25 izlazi u rujnu, NBA 2K je već sada otkrio vrijeme prednarudžbi za različite platforme. Xbox igrači već sada mogu prednaručiti ovaj naslov. Ljubitelji PlayStationa mogu prednaručiti NBA 2K25 u 7 ujutro po pacifičkom vremenu, dok Nintendo Switch igrači mogu prednaručiti od 10 ujutro.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.