back to top

NBA 2K23 odaje počast novom rekordu kojeg je postavio LeBron James

OBJAVLJENO

LeBron James je postao najbolji strijelac svih vremena u povijesti NBA lige. Postigao je 38,388 poena u svojoj karijeri i tom je brojkom oborio dotadašnji rekord Kareema Abdul-Jabbara star gotovo 40 godina. NBA 2K23 je, kako bi odao počast novom rekordu, u igru uveo novi izazov.

Izazov je naime vrlo zanimljiv. Riječ je LeBron James All-Time Points Leader izazovu u kojem se morate suočiti s LeBronom. On će igrati u svoje četiri kultne momčadi u kojima je dominirao ligom, a vaš zadatak je spriječiti LeBrona da dođe do 27 poena, odnosno njegovog prosjeka poena u utakmici. Kao nagradu igrači će dobiti Option Pack s 10 izbora u kojem možete dobiti Hall Of Fame igrače. Treba napomenuti kako izazov traje samo 48 sati.

Osim izazova u igri, NBA 2K je objavio video u kojem možemo čuti Kareema Abdul-Jabbara kako priča o svome rekordu kojeg je postavio 5. travnja 1984. godine. U videu napominje kako je to godina rođenja LeBron Jamesa, a sada je on oborio njegov rekord. Rekord za koji su mnogi vjerovali da nikada neće biti oboren.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.