back to top

Nakon 24 godine, Gladiator se vraća na kino platna

OBJAVLJENO

Da, dobro ste pročitali, nakon 24 godine ponovno ćemo gledati Gladiatora. Iako je trenutno velika suša što se tiče informacija vezanih za ovaj projekt, proći ćemo kroz one najbitnije. Dakle, originalni Gladiator je izašao 2000. godine i bio je pravi hit. Film je star 24 godine, a na Rotten Tomatoes i dalje ima 80% pozitivnih kritika. Naravno, tim ocjenama je doprinjeo Russell Crowe koji je imao ulogu Maximusa i stvarno se dao u istu. No, nemojmo zaboraviti ni mladog Joaquina Phoenixa u ulozi Commodusa. Ovaj film je toliko dobar da se može natjecati s većinom filmova iz današnjeg vremena.

Jučer su X platformu preplavile slike iz novog Gladiatora kojeg bi trebali gledati krajem ove godine. Točnije, 22. studenog, Gladiator bi trebao doći na kino platna. Ako ste mislili da je originalni film imao jaku glumačku postavu, pogledajte samo imena koje su se našla ovdje: Pedro Pascal, Paul Mescal, Joseph Quinn i Denzel Washington. Priča filma prati Luciusa (Paul Mescal) koji je sin Maximusa iz originala nakon njegove smrti. Pedro Pascal će imati ulogu Marcusa Acaciusa, Joseph Quinn će biti Emperor Geta, a Denzel Washington će biti Macrinus. Posljednju informaciju koju smo dobili vezanu za ovaj film je kako će prvi trailer izaći 9. srpnja.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.