Najavljna nova Amnesia!

OBJAVLJENO

Amnesia: Bunker bi trebao biti naslov koji će osvježiti ovaj serijal. Poznato nam je da je Amnesia imala svojih uspona i padova, a sada Frictional Games žele ponovno vratiti serijal na vrh.

Kako napraviti igru koja se odvija u bunkeru iz Prvog svjetskog rata, a da ne bude jeziva i strašna. Developeri imaju savršen temelj kojim mogu oživjeti ovu igru. Naime, u Amnesia: Bunker ćemo biti francuski vojnik koji pati od, da, amnezije. Kroz sve užase koje trebamo preživjeti unutar tog zastrašujućeg bunkera bit ćemo naoružani revolverom i naravno najvjernijim prijateljem u horor igrama, svjetiljkom.

Najavljna nova Amnesia! TEHIX

Za sada, čudovište koje će nas neprestano uhoditi dok igramo bi trebalo biti u stilu čudovišta iz Alien: Isolation. Bit će nam dostupno više rješenja za svaki zadatak, zagonetku i pristup svim preprekama i zamkama u igri. Naravno svi ti segmenti će promijeniti ishod kako igra reagira. Amnesia: Bunker nas ne bi trebao ostaviti u potpunosti bespomoćne kao što smo na to naviknuli u Amnesia igrama. U ovom ćemo naslovu morati upotrijebiti svoju pamet i sve alate koji nam budu na raspolaganju. Oni će biti ključni u rješavanju zagonetki, i naravno u našem bijegu od svih čudovišta koja nas love. Bunker će se mijenjati tijekom igranja, tako da nikada nećete biti previše upoznati s okolinom.

Najavljna nova Amnesia! TEHIX

Nakon svega ovog što su nam prikazali ljudi iz Frictional Gamesa, Amnesia: Bunker izgleda kao jedan veliki korak u pravom smjeru za ovaj serijal. Trenutno nema naznake o PS5 verziji, ali znamo da igra dolazi u ožujku iduće godine.

POVEZANO

Flintlock: The Siege of Dawn Tehix
Doom Tehix

Doom ćete moći zaigrati na Husqvarni!

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.