back to top

Najavljena nova Isle of Man igra

OBJAVLJENO

TT Isle of Man dobiva svoju treću igru koju najavili ljudi iz RaceWard Studia. Ako do sada niste bili upoznati s ovom igrom i sportom općenito, Isle of Man, poznatiji kao Mann je otok na kojem se odvija ova utrka. Gdje vozači na najnapornijoj i najzahtjevnijoj utrci voze po 200 kilometara na sat.

TT Isle of Man – Ride on the Edge 3 će imati 32 različite staze/rute i 40 motora, te vozača koje ćemo moći koristiti. Što se staza tiče, moći ćemo birati između aktualnih (one koje su se vozile 2022.) i povijesnih, jer sport je star skoro 110 godina.

Najavljena nova Isle of Man igra TEHIX

Developeri su rekli kako će treća igra imati puno bolji fizikalni model, te kako ćemo se najviše mučiti s kontroliranjem kočenja. Ono bi trebalo biti jedno od najzahtjevnijih segmenata igre za igrače, pa ćemo morati biti posebno precizni i vješti. Osim novog fizikalnog modela, također je najavljeno slobodno istraživanje Isle of Mana. Istraživat ćemo u pauzama od utrkivanja, ali ne brinite i dalje ćete moći voziti kao luđak po uskim ulicama otoka.

TT Isle of Man – Ride on the Edge 3 se očekuje u proljeće 2023. godine. Igra će biti dostupna za sve platforme.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.