Najavljena Iron Man igra na kojoj radi EA!

OBJAVLJENO

Electronic Arts je službeno najavila da radi na igri u kojoj će nas staviti u ulogu Marvelovog multimilijunaša i playboya, Tony Starka. Marvel Gamesu će pomoći razvojni studio Electronic Artsa, Motive Studio sa sjedištem u Montrealu. Ako ne znate tko su oni, zaslužni su za neke velike naslove kao što su Star Wars Battlefront II, Star Wars: Squadrons i nadolazeći Dead Space.

Nova Iron Man igra će biti akcijsko-avanturističkog žanra za jednog igrača u trećem licu. Što se priče tiče, trebala bi biti originalna priča Tony Starka i njegovog alter ega. Tako da bi trebali svjedočiti genijalnom umu Tonya dok stvara svoje prvo odijelo, a igra bi također trebala imati originalnu karizmu jednog od najpoznatijih Marvelovih likova.

Najavljena Iron Man igra na kojoj radi EA! TEHIX

Sigurno je da nas očekuje nekolicina uzbudljivih naslova od strane Marvela. Podsjećamo da je ovo četvrta Marvelova igra koja je u razvoju. Kasnije ove godine ćemo zaigrati Marvel’s Midnight Suns, u 2023. se nadamo Marvel’s Spider-Manu 2. Osim ova dva naslova koja nam uskoro trebaju biti dostupna, Marvel je najavio igru s likovima Kapetana Amerike i Black Panthera u glavnim ulogama.

Nadamo se da će Iron Man igra ispuniti naša, već sada visoka očekivanja. Očekujemo da će biti igra u kojoj ćemo se stvarno osjećati kao Tony Stark i naravno Iron Man.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.