back to top

Najavljen je Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

OBJAVLJENO

Konačno je potvrđeno ono što se prognoziralo mjesecima, Metar Gear Solid 3 dobiva svoju preradu koja će nositi naziv Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Najava kao i sami naziv igre su dosta neobični. No, iz Konamija se brane kako Delta označava razliku bez mijenjanja strukture. Pa tako možemo reći da onda zapravo sve ima smisla.

Iako je najavljeno i hype je konačno opravdan, apsolutno ništa ne znamo o igri. Ne znamo tko razvija istu, samo je potvrđeno da to nije Kojima Productions. Također potvrđeno je kako će se vratiti cijela glumačka postava iz originala. To naravno znači da će David Hayter ponovno glumiti Big Bossa. Dok su nam još nešto zanimljivo potvrdili iz Konamija, a to je da će igra slijediti dizajn originala, ali će imati modernizirane elemente gameplaya.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater dolazi na PlayStation 5, PC i Xbox Series, ali kada, e to ne znamo. Budućnost je za sada najtočniji odgovor koji vam možemo dati. No, Metal Gear Solid Delta neće biti jedina verzija Metal Gear Solida 3 koju ćemo igrati na aktualnim konzolama. Ekipa iz Konamija je najavila i Metal Gear Solid: Master Collection. A što je to? To je kolekcija u kojoj se nalaze prva tri dijela Metal Gear Solida, u pretpostavljamo nekakvom dorađenom izdanju. Kolekcija nosi naziv vol. 1, što nam apelira da će doći i vol. 2. Prva kolekcija, odnosno vol.1, dolazi ove jeseni.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.