back to top

Najavljen je FC 24 Ultimate Birthday promo

OBJAVLJENO

Prošlogodišnji FUT Birthday promo ima novi naziv – FC 24 Ultimate Birthday. Promo je ovo koji svake godine igračima daje jako zabavne kartice, jer uskoro dolazi Team of the Season, svi imaju relativno jake timove, te iz EA-a žele da se njihovi igrači malo zabave. Nakon dugo vremena X platforma je mirna, nije nam poznato niti jedno ime koje će dobiti svoju posebnu karticu za vrijeme ovog dvotjednog proma. Treba napomenuti kako je ovo 15. rođendan Ultimate Teama, te da će biti dostupan od sutra (15.03.) od 19:00 h.

Ono što nam je poznato, vezano uz FC 24 Ultimate Birthday promo je da možemo očekivati nekolicinu SBC-eva, Objectivesa i hrpu sadržaja u shopu. Naravno to je prilika da EA još malo zaradi na ovo naslovu, tako da ih ne možemo kriviti. Leakeri su uspjeli iskopati nekakve podatke, a oni su vezati za SBC. Naime, za vrijeme trajanja ovog proma, igrači će svaki dan dobivati Daily Login SBC. Isti smo vidjeli za vrijeme TOTY proma, a netko je čak pronašao i listu svih paketića koje će igrači dobiti. Ako vas zanima puna lista, možete ju pronaći na objavi poviše teksta.

Dakle, dizajn i nekoliko paketića je sve što znamo o nadolazećem FC 24 Ultimate Birthday promu. Još ima vremena za leakere da sutra do 19:00 h otkriju barem nekoliko igrača.

POVEZANO

Assassin's Creed Mirage Tehix
Take-Two Interactive Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.