Najavljen je Assassin’s Creed Mirage, naslov koji obećava

OBJAVLJENO

Ovaj Assassin’s Creed će biti smješten u devetom stoljeću, u Bagdadu. On je trenutno vodeći u svijetu znanosti, umjetnosti, inovacijama i trgovini. Grad će biti užurban, kao stvoren za AC igru. Naš glavni lik, Basim, siroče koje ima tragičnu prošlost, te mora živjeti na ulicama Bagdada. Basim postaje Assassin nakon bijega iz grada i započinje svoju avanturu. Kroz igru će otkrivati misteriozne puteve Assassina. Takvu radnju možemo očekivati u novom naslovu.

Osim što se Mirage vraća regiji koja nam je dobro poznata iz prve igre ovog serijala, Ubisoft nam poručuje da možemo očekivati puno skrivanja, parkoura i precizna ubojstva. Glavne tri čari ovog serijala. Nećemo se morati brinuti o napredovanju kroz levele, odrađivanju questova i velikom broju nepotrebnih dijaloga.

Naravno, Mirage će nam omogućiti puno novih stvari koje još nisu viđene za ovaj serijal. Jedna od njih, koja je nama najzanimljivija, je što ćemo konačno moći posjetiti bazu Assassina, Alamut. Iz Ubisofta poručuju da je Mirage osmišljen tako da ima ponešto od svakog Assassin’s Creed naslova unazad 15 godina.

Važno je istaknuti da će Assassin’s Creed Mirage biti nešto kraći u usporedbi s prethodnim dijelovima. Poznata je i cijena standardnog izdanja koja će iznositi 50 eura, a Mirage će biti dostupan i za PS4 i XBOX. Datum izlaska i dalje nije poznat, no novi Assassin’s Creed možemo očekivati u prvoj polovici 2023. godine.

POVEZANO

Flintlock: The Siege of Dawn Tehix
Doom Tehix

Doom ćete moći zaigrati na Husqvarni!

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.