back to top

Najavljen GTA Online update za 10. godišnjicu

OBJAVLJENO

Vjerovali ili ne, Rockstarov Grand Theft Auto V ove godine slavi desetu obljetnicu. Igra se i dan danas prodaje u milijunima primjeraka svakih nekoliko mjeseci, a njen Online Mod svakog tjedna dobiva nova ažuriranja. Iz Rockstara poručuju kako nikada nisu zamišljali ni približno velik uspjeh koji je GTA V ostvario.

Ono što je GTA Online učinilo toliko trajno popularnim među igračima je sadržaj koji privlači široku publiku. Kako bi se ta publika zadovoljila igra mora stalo dobivati novi sadržaj. Znamo da je GTA Online bogat s izborom automobila i ostalih prijevoznih sredstava. Isto tako znamo koliko raznih poslova možemo raditi i biti vlasnik istih.

Najavljen GTA Online update za 10. godišnjicu TEHIX

“Trenutno imamo hrpu ideja u izradi sve do praznika na kraju godine, pa vas molimo da obratite pažnju na to!” rekao je Scott Butchard, direktor dizajna Rockstar Northa. Za sada je Butchard bio dosta škrt na detaljima za ovaj update, ali uzmimo u obzir da je rođendan GTA V tek u kolovozu ove godine. To ostavlja ekipi i više nego dovoljno vremena da nam naprave update zbog kojeg ćemo ponovno ući u GTA Online.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.